Academy

Embrace Yourself for you are the Power & Sparkle in

YOUR succes story!

Believe in yourself

Ik geloof in mijn ‘innerlijk weten’ en ik geloof dat het leven en het spirituele, alsmede persoonlijke ontwikkeling, hand in hand gaan! Ik ben ervan overtuigd, dat iedereen Geluk en Succes kan ervaren of beleven, en ik geloof in jou! Een Believe in Yourself traject van SoulSumana is 100% maatwerk en volledig afgestemd op jouw energie.

 

Empower you(r) business

Zelfkennis, Spiritualiteit en Ontwikkeling is voor jou een bewuste keuze en het succes wat daaruit voortvloeit, maakt je gelukkig. Ben je op zoek naar praktische spirituele afstemming, groei en tips op jouw weg naar geluk en succes? En wil je daarin mijn 22 jaar ervaring en bewezen succesformules ervaren?

Mediumship & More

  • Met meer dan 22 jaar ervaring met natuurlijk mediumschap, natuur religies en sjamanisme weet ik: wij zijn allemaal een onderdeel van the Divine Power. Iedereen kan dit ervaren en voelen. De SoulSumana Academy is voor balans, inspiratie, healing, bewustzijn, energie, geluk en inzicht in het leven. Dit zie je dan ook in alle trainingen terugkomen en ik ontmoet je graag wanneer jouw innerlijk medium en/of sjamaan je roept en jij deze wil ontmoeten.

Een klant aan het woord

Een paar weken geleden heb ik online de cursus “in contact komen met je gidsen” gevolgd. En ondanks dat ik al een hele tijd met mediumschap bezig ben, heeft het me veel opgeleverd. 
Roos is een pure vrouw, die haar vak verstaat en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen. Dankjewel Roos, groet
Gerard