Believe in Yourself, write your own Spirit Sparkle story!

Geloof jij in jezelf?

Ik geloof in mijn ‘Spirit Sparkle’ en ik geloof dat het leven en spirituele groei, alsmede persoonlijke ontwikkeling, hand in hand gaan!

Ik ben ervan overtuigd, dat iedereen Geluk en Succes kan ervaren of beleven en ik geloof in jou! 

Neem jij weleens de tijd om je dromen te visualiseren en durf je deze dan ook te manifesteren in je leven? Durf jij erop te vertrouwen dat wanneer je jouw EGO uit de weg haalt, dat alles waar je zo naar verlangt, er al is! Succes en Geluk zijn er al, je hoeft het alleen maar te omarmen en in jouw ESSENTIE te geloven om het te ervaren!

Open de deur naar jouw

Unieke kracht en Innerlijke licht

Een Spirit Sparkle traject van SoulSumana is 100% maatwerk en volledig afgestemd op jouw energie. Geen traject is dus hetzelfde, omdat geen mens hetzelfde is. In dit traject gaan wij samen vier maanden aan de slag, met jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Als je meer zelfvertrouwen en zekerheid in je energie en leven ervaart: 

Neem je dan genoegen met minder? Laat je je dan nog tegenhouden? Hoe zou jij je dan voelen? Zou je nog twijfelen? Wat zou je dan doen? Wie zou je dan zijn?

Begint het al te bubbelen, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In het gesprek gaan we samen onderzoeken of de chemie tussen ons passend is om een Spirit Sparkle traject te gaan starten!

4 maanden Spirit Sparklen:

• Persoonlijke Spirituele begeleiding, tips en inspiratie 
• 4 online empower gesprekken
• Connectie tussen Body, Mind & Spirit oefeningen      • 4 live mentorship gesprekken à 90 minuten
• Onbeperkt mail en WhatsApp contact

Een klant aan het woord

Ik heb Roos ruim 4 jaar geleden leren kennen. Ik heb me mijn hele leven al “anders” en “onbegrepen” gevoeld en Roos heeft mij laten zien dat ik helemaal niet zo anders ben. Ik heb de afgelopen jaren enorme sprongen gemaakt in mijn ontwikkeling in het mediumschap dankzij Roos. Ze geeft altijd les op maat en passend op waar je op dat moment staat. De workshops en lessen zijn voor zowel beginners als gevorderde zeer interessant en zitten vol kennis vanuit Roos haar brede achtergrond en jaren ervaring als medium en sjamaan. Ik heb geleerd weer in mijzelf te geloven en te vertrouwen op mijn eigen unieke innerlijke kracht. En mede daardoor ben ik mijn eigen weg gaan volgen en mijn eigen bedrijf begonnen op creatief en intuïtief vlak.
Dank daarvoor Joy