Inspiratie Sessie

Just follow your flow it will lead you into happiness

Privé Sessie

Tijdens een privé sessie lees ik eerst jouw energie, dit geeft je inzicht in je leven en de dingen waar je tegen aan loopt. Waar nodig maak ik gebruik van de verbinding met de Spirituele wereld en inspiratie uit de natuur. Als medium werk ik als schakel tussen de aardse en de spirituele wereld. Het is altijd mijn insteek dat je tijdens een inspiratie sessie inzichten ontvangt waar je mee verder kan, dit geeft je meer balans en bewustzijn in je leven. Wanneer je geen contact wil met een overleden dierbare, kan ik met je meekijken bij vele soorten levensvragen zoals:

  • Waar sta je in je leven?
  • Hoe komt het dat je steeds tegen hetzelfde aanloopt?
  • Waar liggen je kwaliteiten? 
  • Waarom ben ik gevoelig en pik ik dingen op?
  • Hoe gaat het fysiek, mentaal en/of spiritueel in jouw leven?

Ik voel met je mee door mij af te stemmen op je energie, zo kan ik zien en voelen wat jij op dit moment nodig hebt en waar je knelpunten en kwaliteiten zitten. Een Inspiratie consult geeft ruimte, rust en helderheid en stimuleert je om vanuit je hart te leven. Waar nodig maak ik gebruik van de Drum, Shambala healing, Bloemen energie, Etherische Olie, Kaarten, Edelstenen, Smudge om de sessie te versterken.

Een Prive Inpsiratie sessie is ook online te boeken en mag opgenomen worden.

Lees meer

Healing Sessie

De mogelijkheden die ik binnen healing aanbied zijn Spirituele Healing, Soul Retrieval, Shambala en Chakra Balance Healing. Ik werk als doorgeefluik voor de healende energie. Healing kan jou helpen bij fysieke, emotionele en mentale klachten. Het is geen wondermiddel en vervangt nooit de reguliere gezondheidszorg, ik zie het zelf als een mooie ondersteuning. 

Gedurende de behandeling kan het zijn dat je veel ervaart, maar het kan ook zijn dat dit een paar dagen later gebeurt, of zelfs weken erna. Healing werkt daar waar nodig en je ontvangt dat wat er nodig is. Na de healing voelt men zich vaak ontspannen en rustig, er is na de healing tijd om ervaringen door te spreken samen met mij. Een behandeling duurt ongeveer 25 min en kan op locatie maar ook op afstand worden gegeven. Healing is voor iedereen en je hoeft er niet in te geloven om het te kunnen ervaren.

De investering voor een healing sessie is € 79,-

Een klant aan het woord

Ik heb een chakra healing sessie met Roos geboekt nadat ik met een burn out thuis kwam te zitten. Ik kan niet anders zeggen dan wat een geweldige ervaring. Roos had veel rust over zich heen en legde duidelijk uit wat er ging gebeuren, ik mocht dit ervaren en dat heb ik gedaan! Nu nog is de werking duidelijk aanwezig in mijn dagelijks leven. Ik heb meer lucht en ruimte en ben veel beter in balans. De energie stroomt weer en ik ben dan ook enorm blij dat ik deze sessie heb ervaren en dat ik mijzelf dit heb gegund zoals Roos dan zo mooi kan zeggen. Ik raad het iedereen aan.
Janny