Spirit Sparkle Sessie

Just follow your Sparkle flow it will lead you into happiness

Spirit Sparkle Sessie

Tijdens een Spirit Sparkle sessie lees en stem ik af op jouw energie, dit geeft je inzicht in je leven en de dingen waar je tegen aan loopt. Waar nodig maak ik gebruik van de verbinding met de Spirituele wereld en inspiratie uit de Natuur. Als medium werk ik als schakel tussen de aardse en de Spirituele wereld. Het is altijd mijn insteek dat je tijdens een inspiratie sessie inzichten ontvangt waar je mee verder kan, dit geeft je meer balans en bewustzijn in je leven. Wanneer je geen contact wil met een overleden dierbare, kan ik met je meekijken bij vele soorten levensvragen zoals:

Healing Sessie

De mogelijkheden die ik binnen healing aanbied zijn Spirituele Healing, Soul Retrieval,Reiki, Shambala en Chakra Balance Healing. Ik werk als doorgeefluik voor de healende energie vanuit de Divine Power. Healing kan jou helpen bij fysieke, emotionele en mentale klachten. Het is geen wondermiddel en vervangt nooit de reguliere gezondheidszorg, ik zie het zelf als een mooie ondersteuning. 

Gedurende de behandeling kan het zijn dat je veel ervaart, maar het kan ook zijn dat dit een paar dagen later gebeurt, of zelfs weken erna. Healing werkt daar waar nodig en je ontvangt dat wat er nodig is. Na de healing voelt men zich vaak ontspannen en rustig, er is na de healing tijd om ervaringen door te spreken samen met mij. Een behandeling duurt ongeveer 45 min en kan op locatie maar ook op afstand worden gegeven. Healing is voor iedereen en je hoeft er niet in te geloven om het te kunnen ervaren.

De investering voor een healing sessie is € 79,-

Een klant aan het woord

Ik heb een chakra healing sessie met Roos geboekt nadat ik met een burn out thuis kwam te zitten. Ik kan niet anders zeggen dan wat een geweldige ervaring. Roos had veel rust over zich heen en legde duidelijk uit wat er ging gebeuren, ik mocht dit ervaren en dat heb ik gedaan! Nu nog is de werking duidelijk aanwezig in mijn dagelijks leven. Ik heb meer lucht en ruimte en ben veel beter in balans. De energie stroomt weer en ik ben dan ook enorm blij dat ik deze sessie heb ervaren en dat ik mijzelf dit heb gegund zoals Roos dan zo mooi kan zeggen. Ik raad het iedereen aan.
Janny