De energie van bloemen

Flowers lavender

De energie van bloemen

“Bloemen zijn magisch” 
 
Ik hou van bloemen, en niet alleen omdat mijn naam Roos is. Als kind al werd mijn fantasie en inspiratie geprikkeld door de bloemen buiten of bij oma in de vensterbank of op de vaas. 
Wanneer ik bloemen zag was mijn aandacht volledig gevestigd op hun prachtige kleuren, de geur, de blaadjes en de magische energie eromheen. Ik kon bij één enkele stralende bloem een heel leven weg dromen… 
Nog steeds hebben bloemen een magische aantrekkingskracht voor mij als persoontje.  
 
Een thuiskomen 
 
Jaren geleden was ik in Engeland voor een weektraining mediumschap en daar werd door een fantastisch medium mijn bloemen passie wakker geschud, het was een thuiskomen bij mijzelf.  
Er klikte een knopje aan diep in mijn onderbewustzijn! Een wonderlijke ervaring want het was een moment van herkenning. Ik ben haar nog steeds dankbaar voor het inspireren van dit prachtige onderdeel in mijn leven en mijn werk. Nu het najaar eraan komt en de dagen donkerder worden staan er heerlijke ruikers op tafel bij Crea en Cats te pronken. Hun geur verspreid zich door de winkel en de helende rustige kracht is voelbaar, wat een simpel geluk!         
                          
Energie, Heling en Inspiratie 
 
Moeder Natuur werkt helend! 
Dit doet zij o.a. in de vorm van bloemen, en daarom is een bosje bloemen een van de mooiste cadeautjes die je jezelf of een ander kan geven. Iedere bloem heeft haar eigen energie, welke ons lichamelijke, emotionele en spirituele welzijn kan ondersteunen. Door het in huis halen of in de tuin plaatsen van verschillende soorten bloemen, afhankelijk van hun uiterlijk, geur, kleur en energie, kun je een stukje inzicht en heling in je leven toevoegen. 
Bloemen inspireren op een wonderlijke wijze, en helpen je je wensen te manifesteren. Een enkele bloem kan je vervullen met blijdschap en liefde. Bloemen hebben de unieke kracht om op emotioneel, fysiek en spiritueel gebied meer schoonheid en inzicht te geven in je leven, vandaar ook dat het bloemlezen een geweldige tool is bij coaching en demonstratie avonden.  
 
Bloemen Lezing 
 
Bloemen zijn krachtig en wonderlijk kwetsbaar tegelijk. Ik hou ervan, het maakt altijd blij als er een vaasje op tafel staat. Zoals kruiden worden gebruikt bij de behandelingen in de natuurgeneeskunde zo kunnen bloemen worden gebruikt ter ondersteuning bij het helen van blokkades. Omdat de geur en de kleur van bloemen van invloed zijn op onze energie, vind ik het heerlijk om te kunnen werken met bloemen energie. Dit doe ik in de vorm van een bloemlezing of persoonlijk consult. Bloemen zijn voor mij een extra tool in het verkrijgen van inzichten. De bloem werkt als een geleider en is zo een aanvullende informatiebron voor de energie die ik inzet bij een consult, healing of tijdens een spirit contact. Ik werk met bloemen uit eigen tuin of met bloemen die ik samen met mijn Spirit Team speciaal vooraf heb gekocht bij de bloemenwinkel.  
 
Bloemen zijn dus niet alleen maar mooi, er zit een wereld aan informatie in de energie van een bloem. 
Probeer het maar eens, koop een bosje voor jezelf of plant een paar bollen in de tuin. Doe dit op gevoel welke kleuren trekken je aan, welke vormen? Laat je verrassen door je intuïtie. 

Volg je gevoel bij de aankoop en laat dan de energie van deze bloemen je energie verfrissen, je hart verwarmen en je gedachten inspireren. 
 
Bloemige groet Roos 

Een klant aan het woord

Wat een bijzonder brede inspiratiebron is Roos ik lees altijd graag haar blog en luister wekelijks de podcast van SoulSumana. Roos weet met haar kennis, kunde en gevoeligheid het doeltreffend en simpel te houden en geeft je waar nodig een herinnering aan je eigen kracht en het geloven in jezelf. Dit sterkt mij enorm en heeft mij ook zakelijk veel inzichten gegeven waar ik dagelijks wat aan heb en waarmee ik direct resultaat ervaar. Ik doorloop dit jaar een persoonlijk mentorship en dit geeft mij ruimte, balans en energie. Voorheen wist ik mij geen raad met mijn gevoeligheid en liep ik hier letterlijk in vast. Roos maakt dat wat lastig is makkelijk en weet precies wat er nodig is en slaat de spijker op zijn kop! Ze pakt door en laat vooral mij doorpakken, ze stuurt heel krachtig aan op zelfredzaamheid! Dit ervaar ik als zeer prettig en open. Dank voor de mooie tastbare resultaten, de tips en een duw in de richting naar mijn hart Roos!
Peter