De Paardenbloem een ondergewaardeerd krachtpatsertje

De Paardenbloem een ondergewaardeerd krachtpatsertje

De Paardenbloem, wauw ik hou ervan ????

Vandaag reed ik met mijn auto vol boodschapjes langs een veldje vol paardebloemen. Ik kon niet anders dan glimlachen, stoppen en uitstappen om even in het veld te gaan liggen. Liggend in de stilte kom ik tot rust, na een volle week klussen voel ik de aarding en ervaar ik de balans terugkeren. Even alleen met de natuur om mij heen, dit is als een warme oplaad deken.

Puur genieten!!

De prachtige gele zee waarin ik mij vanuit spontane flow bevindt doet me denken aan een herinnering van vroeger. Dus neem ik de tijd om mij te verbinden met het kleine meisje uit die herinnering.

Ik ervaar de energie, ik voel de wind, en ik loop in gedachte weer even door het open weiland wat naast ons huis lag. Ik spring over een slootje waar ik de visjes en kikkervisjes zie zwemmen. In de lucht zie ik de mooiste symboliek in de voorbij drijvende wolken. De vogels vliegen vrij om mij heen en ik voel de vrijheid ervan in mijn hart. Met mijn blote voeten weet ik, de wereld ligt onder en aan mijn voeten. De horizon voor mij ligt open en is zonder grenzen en vol mogelijkheden…

Niks is gek en alles mag!!

Ik dwarrel door de grasvlakte en pluk de paardenbloemen en maak er een krans van zodat ik de zon op mijn hoofd kan dragen.
De koeien in het veld zijn mijn metgezellen op mijn tocht en het paard van een buurman kijkt me na met zijn prachtige wijze blik wanneer ik voorbij loop samen met mijn koeien-vrienden.
Ik ben op een avontuur en ontdek de energie van moeder aarde, ik voel haar hartslag, praat met de bomen en bloemen en zie haar vele bewoners. Ik ervaar haar wijsheden in mijn ZIJN en weet ik ben haar kind. Ik klim in een boom en kijk uit over de velden, de wind wappert door mijn haren en ik voel mij vrij!

Zo ook nu ervaar ik het ritme van alles ok mij heen, liggend in het veld paardebloemen hoor ik haar en voel ik de kracht van de verbinding die zij met mij maakt en ik met haar.

De paardenbloem fluistert me zachtjes toe en laat me weten dat het tijd is, tijd voor mijn licht om te schijnen! Paardenbloemen zijn voor mij het symbool van de empowerment van de energie van moeder aarde. Via de paardenbloem voel ik de vruchtbaarheid en de genezende kracht van de aarde. Deze mooie bloem is een prachtige weerspiegeling van daadkracht, warmte, gevoeligheid en wijsheid. Ze representeert in bloei de zon met zijn stralend gele daadkracht en wanneer de pluizenbol zich laat zien staat ze symbool voor de wijze maan energie.

Ik zie een paardenbloempluis en de zaadjes die wegvliegen door de wind wanneer ik blaas staan symbool voor vrijheid, helderzien en beweging in het leven. Deze mooierd geeft nu aan dat het tijd is voor het realiseren van je wensen/dromen. Een paardenbloem is aan de ene kant een link naar onze jeugd en aan de andere kant een belofte voor een toekomst waarin al onze wensen kunnen worden vervuld.

Door je weer te verbinden met het kind in jezelf, dat kleintje wat de wereld zag als een onuitputtelijke bron van mogelijkheden zet je de energie letterlijk aan op creatie flow.

Enjoy this moment, for it will create your tomorrow.

???? Liefs Roos

Een klant aan het woord

Wat een bijzonder brede inspiratiebron is Roos ik lees altijd graag haar blog en luister wekelijks de podcast van SoulSumana. Roos weet met haar kennis, kunde en gevoeligheid het doeltreffend en simpel te houden en geeft je waar nodig een herinnering aan je eigen kracht en het geloven in jezelf. Dit sterkt mij enorm en heeft mij ook zakelijk veel inzichten gegeven waar ik dagelijks wat aan heb en waarmee ik direct resultaat ervaar. Ik doorloop dit jaar een persoonlijk mentorship en dit geeft mij ruimte, balans en energie. Voorheen wist ik mij geen raad met mijn gevoeligheid en liep ik hier letterlijk in vast. Roos maakt dat wat lastig is makkelijk en weet precies wat er nodig is en slaat de spijker op zijn kop! Ze pakt door en laat vooral mij doorpakken, ze stuurt heel krachtig aan op zelfredzaamheid! Dit ervaar ik als zeer prettig en open. Dank voor de mooie tastbare resultaten, de tips en een duw in de richting naar mijn hart Roos!
Peter