De ZON van binnen

Blooming tree branches with white flowers against sunset. Spring

De ZON van binnen

Hoe ziet jouw innerlijke licht eruit?

Heb je weleens gehoord van je innerlijke bron of licht? Ik weet dat iedereen een prachtige innerlijke bron heeft, welke mag stralen doordat ik deze al mijn hele leven kan zien als ik mij er bewust op afstem. Dit prachtige innerlijk licht, jouw bron leidt je door het leven, verbind je met het universum, geeft je kracht en maakt je wie je bent.

Wanneer ik aan de mijne denk, zie ik een bol met heldere licht stralen, net als de zon.
Ik kan mijzelf ermee verwarmen en voeden en ik kan mijn licht buiten mij laten schijnen voor een ander. Hoe ziet jouw innerlijke licht eruit? Dit kan van alles zijn en dit mag ook van alles zijn. Het is namelijk helemaal van jouw!

Tijdens workshops en consulten krijg ik steeds vaker de vraag, hoe laat je je innerlijke licht altijd zo positief schijnen Roos? Zo ook gisteren….
Straalt mijn zon-bron altijd?
Ik hoop het….

Maar soms voelt het echt niet altijd zo.
Soms lijkt mijn zonnetje even een ommetje te maken of zich te verstoppen. Dan is ook voor mij contact maken met mijn innerlijk licht moeilijker en soms een flinke uitdaging!

Ik weet altijd, ze is er!

Wanneer je zonnetje wat minder schijnt dan kan dit komen doordat je een nare ervaring hebt gehad of andere keren doordat je te weinig heb gerust, geslapen etc..
Wanneer ik dit ervaar, mag ik haar even de tijd geven om achter een wolkje te zitten en haar de ruimte en rust gunnen zich te laden in de natuur. Net als de zon buiten, schijnen we soms heel fel en vurig, soms wat minder, wat bedeesder, en soms gewoon even heerlijk net als de zon en maan, samen….

Ik weet altijd, ze is er!

Door mij dagelijks, in de morgen heel bewust te verbinden met mijn innerlijke lichtbron ontstaat er een groter licht welke iedere keer dat ik haar aandacht en liefde geef krachtiger straalt!
Vanmorgen bij het opstaan werd mijn innerlijk licht enorm blij van de zon buiten en voelde ik dat er even een moment mag worden genomen voor een blog hier op de website over onze innerlijke unieke stralende krachtbron!

Weet dat los van de energie om je heen, het vertrouwen in je licht KEY is!
Ik vertrouw erop dat ze er altijd is.

Ik weet altijd, ze is er!

En door elke ochtend even bewust contact te maken met mijn innerlijk licht zorg ik voor een stevige Shine basis in mijzelf. Ik omarm de verbinding met mijn innerlijke licht, met mijn zon! Meestal doe ik dit buiten, in de natuur even helemaal zen-zijn met de blote voetjes heerlijk verbindend met de aarde. Zo ook vandaag en dan is het een dubbel feestje als de zon op mijn bolletje schijnt en zijn stralen zo heerlijk warm over mijn lijf wandelen, ik voed mijzelf met zonnestralen en gele-gouden energie, Me and My light.

Door je innerlijke licht geen aandacht te geven vertroebeld de energie en kan het soms voelen alsof je lichtje gedoofd is. Maar de zon komt altijd weer op, en zo dus ook jouw licht.
Hoeveel aandacht geef je je innerlijke zon? (alles wat je aandacht geeft, groeit).

De ZON van binnen, ze is er altijd. En wat mij betreft is het dus belangrijk om dagelijks in contact te zijn met jezelf, jouw zon zodat je haar voelt schijnen.

Liefs Roos 

Een klant aan het woord

Wat een bijzonder brede inspiratiebron is Roos ik lees altijd graag haar blog en luister wekelijks de podcast van SoulSumana. Roos weet met haar kennis, kunde en gevoeligheid het doeltreffend en simpel te houden en geeft je waar nodig een herinnering aan je eigen kracht en het geloven in jezelf. Dit sterkt mij enorm en heeft mij ook zakelijk veel inzichten gegeven waar ik dagelijks wat aan heb en waarmee ik direct resultaat ervaar. Ik doorloop dit jaar een persoonlijk mentorship en dit geeft mij ruimte, balans en energie. Voorheen wist ik mij geen raad met mijn gevoeligheid en liep ik hier letterlijk in vast. Roos maakt dat wat lastig is makkelijk en weet precies wat er nodig is en slaat de spijker op zijn kop! Ze pakt door en laat vooral mij doorpakken, ze stuurt heel krachtig aan op zelfredzaamheid! Dit ervaar ik als zeer prettig en open. Dank voor de mooie tastbare resultaten, de tips en een duw in de richting naar mijn hart Roos!
Peter