Demo

For all who wander and need a wonder, Spirit will be there  

By Roos  

Spirituele Bloem Lezing

Deze avond maak ik contact met overleden dierbare en haal ik zoveel mogelijk informatie over hem of haar uit de bloem. De kleur van de bloemen vertelt heel veel, maar ook de vorm en de bladeren zeggen iets over de persoon en het leven dat jullie deelden samen. Zijn er veel bladeren of juist geen, is de stengel recht, stevig of geknakt? Alles heeft een betekenis en samen met Spirit komen er hele mooie boodschappen tot stand. Boodschappen die je inzicht, healing en inspiratie kunnen geven. Jouw dierbaren vinden het heerlijk om weer even te kunnen verbinden samen en herinneringen op te halen…

Een BLOEM-lezing is een bijzonder cadeautje vanuit de Spirituele Wereld.

Een wonderlijk geschenk, en ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik als Medium deze avond mag verzorgen. 

Ben je geboeid door het spirituele, en wil je contact met Spirit dan is een Spirituele Bloem-lezing een ideale gelegenheid. Een avond vol inzichten, verbinding, liefde, plezier, kleur, samenzijn en inspiratie.

Je kan een avond boeken vanaf 6 personen op locatie of bij mij in Wierden.

Investering bloemlezing 17,50 € p.p. (dit is incl. bloemen en excl. Reiskosten).

Demonstratie Mediumschap

Tijdens een demonstratie werk ik voor een grotere groep mensen en zal aan de hand van specifieke en herkenbare kenmerken een overleden dierbare de ruimte geven om door te komen. Ik ben iedere keer weer verrast door de intelligentie van de Spirituele Wereld, zij weten heel goed wie er op de demo middag/avond zijn en voor wie zij komen. Als medium heb ik tijdens een demo de taak de connectie tussen de zaal en spirit tot leven te brengen, en dit doe ik met veel gevoel, pllezier en dankbaarheid.

De boodschap van onze dierbaren is dat liefde niet sterft maar oneindig is, en dat is voelbaar voor iedereen op een demo middag/avond.

Ze willen graag laten weten dat ze er nog zijn, en dat ze steun en healing bieden waar nodig. Wie er doorkomt weet ik niet van tevoren, dit laat ik aan de Spirituele Wereld over.

Een prachtige avond vol healing, iinspiratie en inzicht maar ook veel plezier, want een ontmoeting met een dierbare in Spirit is een feestje.

Investering Demonstratie Mediumschap €15,- p.p. (dit is excl. Reiskosten)

Een klant aan het woord

Wij hebben samen vanuit Winschoten in december een avond mogen ervaren met de energie van Roos en van Spirit. Wij hebben erg genoten van de warme healing energie en van de prachtige woorden van overleden dierbaren en het mooie bewijs die doorgegeven werden. Dankjewel voor deze power-volle avond. Liefs van ons.
Richard en Anita Musch