Empower your business

Embrace & Love Yourself for you are the Sparkle Power in your succes story!

Embrace your Sparkle & Empower your business

Een exclusief traject voor jou, als jij weet: ‘ik ben de ondernemer die wil ontwikkelen en weet dat Geluk en Succes mijn geboorte recht is!’. Voor de ondernemer die de ruimte en tijd maakt om te ontdekken waar zijn of haar kracht en kwaliteiten liggen. Voor de ondernemer die een missie heeft en deze aan de wereld wil laten zien. Voor de ondernemer die weet, ik ben er klaar voor! Jij bent uniek en jouw boodschap doet er toe.

Voor de ondernemer die vanuit kwaliteiten zichzelf wil omarmen en vanuit liefde, passie en geluk wil werken! Ben je op zoek naar meer balans, spiritualiteit, inzicht, inspiratie en ruimte in het ondernemen en je leven dan ben je in dit traject op de goed plek aangekomen, hier kan je opbloeien en groeien!

Heb jij een drive en passie om succesvol te zijn en geloof jij in de wet van aantrekking? Stap dan in en stem onder mijn begeleiding af op jouw succes formule.

Een Empower your Business traject is op 100% op maat en energie afgestemd en dus heel persoonlijk.

Ben je geïnteresseerd in het traject en wil jij NU je ruimte pakken om te stralen? Ben je er klaar voor om je te verbinden met jouw Sparkle-visie en wil jij deze ook zichtbaar maken, boek dan een vrijblijvend gesprek met mij in, om te kijken of er een ‘Sparkle’ tussen ons is en of jij er klaar voor bent om te starten.

Are your ready to release your Spirit Sparkle?

Als je als startend ondernemer wilt groeien, dan is het voor jouw bedrijf belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en uitdagen. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen ontwikkelpunten en valkuilen. Daarmee gaan we aan de slag, dit kan confronterend zijn, maar geeft vooral veel inzicht en een mega empowering!

Zelfkennis, Spiritualiteit en Ontwikkeling is voor jou een bewuste keuze en het succes wat daaruit voortvloeit, maakt je gelukkig. Ben je op zoek naar praktische, spirituele afstemming, innerlijke groei en tips op jouw weg naar geluk en succes en wil je daarin mijn 22 jaar ervaring en bewezen Spirit Sparkle Strategy ervaren?

Ben je er klaar voor om de wereld te laten zien wie je bent en wat je in huis hebt? Wil jij stralen in je business? Dan ben je in dit actieve traject helemaal op je plek.

Laat mij je meenemen in een Empowerment voor jezelf en je Business!

“Embrace your Spirit Sparkle Power for you are here to shine!”

Per jaar heb ik een beperkt aantal plekken vrij! De lengte van het traject en de investering hangen af van de samenwerking en van hetgeen waaraan we gaan werken. 

Een klant aan het woord

Ik volg een business coaching traject bij Roos. Eerlijk zakelijk gecombineerd met spiritualiteit leveren mooie inzichten op. Roos geeft tips en adviezen en helpt je echt verder door naar je gevoel te luisteren en te visualiseren wat jij wilt en waar je naar toe wil groeien.
Aanrader voor elke startende ondernemer met gevoel voor gevoel en spiritualiteit in combi met succesvol ondernemen! Bedankt Roos 👍👍👍
Frank