Creatieve & Intuïtieve Inspiratie by Roos

SoulSumana

Hier vind je alle activiteiten van SoulSumana, wil je zelf met een groep een workshop en/of lezing inboeken, dan kan dit ook. SoulSumana biedt Holistische, CREATIEVE & INTUÏTIEVE groei en Bewustwording aan, voor alle leeftijden, voor zowel de particuliere, als zakelijke branche.

Zoek jij inspiratie en inzicht, welke je verheldering zal geven op jouw unieke, prachtige maar bovenal spirituele levensweg (ik ‘trigger’ alleen wat je ziel al weet, maar even vergeten is), dan zit je hier goed!

Evenementen

Believe in your business

Gratis maandelijkse workshop online om je af te stemmen op jouw unieke innerlijke flow en power!

Embrace your spirit.             

Believe in  your Business!

Werk met je Gidsen en leer om hun download in te zetten voor een succesvolle Business en een Gelukkig leven! 

De investering voor dit webinar is jouw tijd. Aanmelden kan via de contactpagina. 

Ben jij er bij?

10:00 – 11:30

flowers from Spirit Demo Online

Op 23 feb is er weer een Spirituele Bloemlezing met Roos 

Deze prachtige avond maak ik online contact met overleden dierbare en haal ik zoveel mogelijk informatie over hem of haar uit de bloem. De kleur van de bloemen vertelt heel veel, maar ook de vorm en de bladeren zeggen iets over de persoon en het leven dat jullie deelden samen. Zijn er veel bladeren of geen, is de stengel recht, stevig of geknakt? Alles heeft een betekenis en samen met Spirit komen er hele mooie boodschappen tot stand. Boodschappen die je inzicht, healing en inspiratie kunnen geven. Jouw dierbaren vinden het heerlijk om weer even te kunnen verbinden samen en herinneringen op te halen…

Een BLOEM-lezing is een bijzonder cadeautje vanuit de Spirituele Wereld in combinatie met de energie van moeder aarde. Een wonderlijk geschenk, en ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik als Medium deze avond mag verzorgen.

Ben je geboeid door het spirituele, en wil je contact met Spirit dan is een Spirituele BLOEM-lezing een ideale gelegenheid. Het beloofd een avond vol inzichten, verbinding, plezier, kleur, samenzijn en inspiratie te worden.

Max aantal personen VOL=VOL

Wil je erbij zijn, meld je dan even aan via een berichtje op de contact pagina.
Investering 14,50 € p.p. 

Embrace your inner-Sparkle Online Cursus

Whoop Whoop deze cursus is voor jou als jij graag de uitdaging aangaat om te Sparklen from within & with Spirit. Een cursus met tools voor een leven vol Geluk, Mediumschap, Sjamanisme, Healing en Energie!
 
No more holding back your Sparkle!
Embrace and Explore with just you, Nature and Spirit and a whole lot of Sparkles…
 
Mag ik je uitnodigen voor een Spirit Sparkle Kwartet vol Mediamieke en Sjamanistische Happiness?
 
In deze reeks op maat gemaakt en ingevoeld gaan we verbinden met jouw Sparkle, the Shaman/Medium within.
We gaan samen ontdekken wat jouw spirit-tools zijn zodat jij meer plezier, kracht en energie ervaart in je gevoelige aardse-leven.
 
Don’t hold back, be open to experience your inner power.
De verbinding met ALLES (het Universum, Het veld van Potentie, The Divine Power, De Bron, God) om je heen sterker wordt!
Een prachtige online cursus waarin we samen met jouw Spirit Sparkle de reis naar binnen aangaan, vanuit binnen ontstaat alles! We gaan reizen met jouw totemdieren, de elementen, spirit en de windrichtingen. We gaan samen de werelden in werelden ontdekken tijdens prachtige magische visualisaties…
 
Deze cursus gaat je inspireren op gebied van:
Wie ben jij als jij jouw aardse blokkades afgooit?
Wat mag jij omarmen, ontdekken en vooral ervaren
Welke Sparkle-Jas ga jij aanhouden?
Welke Spirit energie gevers zijn voor jou en hoe kan je deze versterken?
We gaan de wereld van Mediumschap en Sjamanisme verder ontdekken en jij leert hoe te verbinden met jouw Sparkles en Energie Gevers. Mijn Spirit Team is nu al heerlijk op dreef en komt met prachtige filosofie, inspiratie en inzichten over de verbinding met energie en de informatie blauwdruk in alles om ons heen en hoe je deze kan inzetten voor een leven vol Geluk en Succes.
 
Aanmelden kan via een bericht op de contact pagina. 
 
Tijd Cursus lessen: 20.00-21.30
Waar: Online, vanuit huis in een besloten leslokaal
Data:
21 jan of 24 jan
28 jan of 31 jan
4 feb of 7 feb
11 feb of 14 feb
18 feb of 21 feb
 
Investering: €110,- pp

Creative with Spirit

Mag ik je uitnodigen voor een online avond vol kleur, energie, healing, balans, inspiratie en verbinding?
 
Let’s be inpired by your Spirit Guides for they are here to help you Sparkle.
 
Als kind wist ik al tijdens het schilderen met Spirit ervaar en ben je in totale eenheid met jouw unieke Sparkle. Het geeft je rust en inzichten. Spirit werkt graag met symboliek, healing en kleur en met jouw unieke Spirit Sparkle in jouw kunstwerk.
Laat je verrassen!
 
Ik neem je deze avond mee in de wereld van Spirit-Art iets wat ik al vanaf jongs af aan vanuit een natuurlijke flow doe. Het zonder belemmerende overtuigingen in verbinding zijn met de Spirituele Wereld daar is waar jij jouw Sparkle Ontdekt en ik wil deze ervaring dan ook graag met zoveel mogelijk mensen delen.
 
Embrace your Creative Spirit for it will guide you into happiness!
 
Investering: 17 € p.p
Waar: Online 4 maart 2021
Hoelaat: 20:30-22:00
Leeftijd: Jong en Oud
Max aantal plekken, vol is vol!
Aanmelden kan via een contact berichtje.

 

Discover your Colors
2021 personal development

Mediumschap is wat mij betreft zoveel meer dan alleen contact maken met overleden dierbaren. 

Binnen het mediumschap zijn verschillende stromingen en je kan werken met vele methodes. In deze cursus neem ik je mee in de energie van jouw kleuren, de flow van je Chakra’s en de kleurrijke herinneringen van je ziel. We gaan werken met kleuren energie in het mediumschap. Spirit gaat ons meenemen in een prachtige kleurrijke reis naar binnen.

We werken o.a. met je gidsen, de spirituele wereld en moeder aarde energie welke je allemaal kan koppelen aan de chakra’s en wat jouw prachtige inzichten en inspiratie geeft op je spirituele pad. 

In deze cursus leer ik je (verder) onderscheid te maken tussen je eigen energie en die van een ander en/of spirit. We gaan creatief aan de slag en er is ruimte voor het experimentele aspect in mediumschap. Alles wat aan bod komt in deze cursus, komt voort uit de download van mijn gidsen, de trainingen die ik heb gevolgd in Engeland en Nederland en de ervaring die ik heb opgedaan binnen mijn eigen praktijk.

Deze cursus is voor mensen die weten dat Spirit bestaat en al eerder bij mij een cursus hebben gevolgd.

Let’s discover your colors!

Doe je mee?

Stuur dan gauw een mailtje voor verdere informatie. Er is een beperkt aantal plekken in de agenda voor persoonlijke trajecten, vol=vol! Deze cursus vind live plaats in Wierden verdeeld over een periode van 4 maanden.

Liefs Roos

Een klant aan het woord

Wat heb ik weer genoten van een jaar bij Roos. Tijdens de spiritfulness avonden, healing, trainingen en in het persoonlijke mentoring traject Roos daagt je altijd uit en geeft creatieve opdrachten om in contact te komen met jezelf, de natuur, healing, spirit en de Spirituele Wereld. Superleuk om te doen! Met Roos en haar inspirerende Gidsen Team is het een feestje te ontdekken wat voor potentieel jij in je hebt. In een wervelende energie neemt Roos jou mee op reis. Een reis van genieten, balans, bewustzijn, verwondering en uitdagingen.
Ik zeg: ga de uitdaging aan ik wens je heel veel plezier op deze mooie reis.
Frieda