Creatieve & Intuïtieve Inspiratie by Roos

SoulSumana

Hier vind je alle activiteiten van SoulSumana, wil je zelf met een groep een workshop en/of lezing inboeken, dan kan dit ook. SoulSumana biedt Holistische, CREATIEVE & INTUÏTIEVE groei en Bewustwording aan, voor alle leeftijden, voor zowel de particuliere, als zakelijke branche.

Zoek jij inspiratie en inzicht, welke je verheldering zal geven op jouw unieke, prachtige maar bovenal spirituele levensweg (ik ‘trigger’ alleen wat je ziel al weet, maar even vergeten is), dan zit je hier goed!

Evenementen

flowers from Spirit Demo Live/Online

Op locatie open voor boekingen: Spirituele Bloemlezing met Roos 

Deze prachtige avond maak ik contact met overleden dierbare en haal ik zoveel mogelijk informatie over hem of haar uit de bloem. De kleur van de bloemen vertelt heel veel, maar ook de vorm en de bladeren zeggen iets over de persoon en het leven dat jullie deelden samen. Zijn er veel bladeren of geen, is de stengel recht, stevig of geknakt? Alles heeft een betekenis en samen met Spirit komen er hele mooie boodschappen tot stand. Boodschappen die je inzicht, healing en inspiratie kunnen geven. Jouw dierbaren vinden het heerlijk om weer even te kunnen verbinden samen en herinneringen op te halen…

Een BLOEM-lezing is een bijzonder cadeautje vanuit de Spirituele Wereld in combinatie met de energie van moeder aarde. Een wonderlijk geschenk, en ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik als Medium deze avond mag verzorgen.

Ben je geboeid door het spirituele, en wil je contact met Spirit dan is een Spirituele BLOEM-lezing een ideale gelegenheid. Het beloofd een avond vol inzichten, verbinding, plezier, kleur, samenzijn en inspiratie te worden.

Investering 17,50 € p.p. 

De Sparkle GYm

Whoop Whoop de Gym is voor jou als jij graag de uitdaging aangaat om te Sparklen from within & with Spirit. Een plek vol tips & tools voor een leven vol Geluk, Natuurlijk Mediumschap & Sjamanisme, Healing en Energie! Online en Live lesmomenten welke je zelf kan inboeken op een voor jou passende tijd. 
 
No more holding back your Sparkle!
Embrace and Explore with just you, Nature and Spirit and a whole lot of Sparkles in the Gym van SoulSumana Creations
 
Mag ik je uitnodigen voor een Spirit Sparkle avontuur vol Mediamieke en Sjamanistische Happiness?
 
In de Gym heb je op maat gemaakte en ingevoelde lessen. We gaan verbinden met jouw Sparkle, the Shaman/Medium within.
We gaan samen ontdekken wat jouw spirit-tools zijn zodat jij meer plezier, kracht en energie ervaart in je gevoelige aardse-leven.
 
Don’t hold back, be open to experience your inner power!
 
De verbinding met ALLES (het Universum, Het veld van Potentie, The Divine Power, De Bron, God) om je heen geeft energie.
Een prachtige plek waar we  samen met jouw Spirit Sparkle de reis naar binnen aangaan, vanuit binnen ontstaat alles! We gaan reizen met jouw totemdieren, de elementen, spirit en de windrichtingen. We gaan samen de werelden in werelden ontdekken tijdens prachtige magische visualisaties…
 
In de Sparkle Gym vindt je  inspiratie op het gebied van:
Wie ben jij als jij jouw aardse blokkades afgooit?
Wat mag jij omarmen, ontdekken en vooral ervaren
Welke Sparkle-Jas ga jij aanhouden?
Welke Spirit energie gevers zijn voor jou en hoe kan je deze versterken?
We gaan de wereld van Mediumschap en Sjamanisme verder ontdekken en jij leert hoe te verbinden met jouw Sparkles en Energie Gevers.
 
Mijn Spirit Team is er voor  aanvullende filosofie, inspiratie en inzichten over de verbinding met The Divine Power en met de blauwdruk in alles om ons heen en hoe je deze kan inzetten voor een leven vol Geluk en Succes.
 
Aanmelden kan via deze link: https://soul-sumana-spiritfull-gym.trainin.app
 

Soulsumana Academy Mediumschap & Meer Jaartraining 2022

Mag ik je uitnodigen voor een prachtige jaartraining Mediumschap & Meer welke in Jan 2022 zal starten. Deze jaartraining is onderdeel van een drie jarige opleiding van SoulSumana. 

De jaartraining is geschikt voor iedereen die zich spiritueel & persoonlijk wil ontwikkelen op gebied van mediumschap & Meer. Je leert de basistechnieken en theorie van het mediumschap, je leert hoe je je gevoel het beste kunt gebruiken en we besteden ook veel aandacht aan je eigen persoonlijke pad en jouw spirituele ontwikkeling.

Wie ben je en hoe sta jij in het leven? 

Hoe kun je spiritualiteit en mediumschap in je dagelijks leven integreren?

Er is in de jaartraining ruimte om jezelf te ontwikkelen, iedereen is uniek, ik train je vanuit de tips van mijn Gidsen op jouw ZIJN en vanuit mijn jarenlange ervaring & kennis als Medium, Sjamaan en Alchemist.

Waar ligt jouw kracht en hoe kunnen we dat het beste versterken. We zullen veel praktische oefeningen doen met elkaar en in groepsverband.

Waarom een jaar: 

Spirituele en persoonlijke ontwikkeling vergt tijd, geduld en doorzetten. De lesstof, oefeningen en training kunnen in de rust momenten integreren met het diepste van je ZIJN. Zo kan je de volledig aangeboden groei ook echt pakken!

Aan het einde van het jaar plannen we tijd in en krijg je van mij een persoonlijk advies mee.

De volgende facetten komen aan bod:

Energetische bewustwording van jouw Sparkle en de verbinding met jezelf, de natuur en Spirit.

 • Contact met spirituele Gidsen en Healing

 • Wat is helder-zien, helder-voelen, helder-voelen, helder-weten en helder-ruiken? 

 • Wat is de ‘Power’, en hoe versterk je de ‘Power’

 • Waarnemen van aura’s, van jezelf en van anderen 

 • Chakra’s en de betekenis van de kleuren

 • Hoe maak je contact met jouw Sparkle

 • Psychometrie, het werken met foto’s, voorwerpen en kaarten.

 • Wat is mediumschap?

 • Geïnspireerd werken en creëren
 • Hoe maak je contact met de spirituele wereld? 

 • Psychic readings en Privé consulten 

 • 7 principes van het spiritualisme

 • Kennis van de historie van het mediumschap 

* Waar nodig zijn de lessen online in te plannen, de voorkeur is live in Wierden maar even een slag om de arm i.v.m. alle nieuwe regels…

​Data: 

Ondersteuning: voor de jaargroep wordt een Besloten Facebook groep gemaakt. Hierin deel ik de updates en informatie over de training. Tevens kan je hier met je mede cursisten in contact komen en elkaar supporten waar nodig.

Extra:

Gratis maandelijkse oefenavond via Zoom

Persoonlijk VIP Pakket met 5 uur coaching online met persoonlijke tips en energie inspiratie waar je gelijk mee aan de slag kan. 

Investering:

€ 795,- voor 10 lessen dit is nog geen € 80,- per les.

Jaartraining incl. VIP coaching: € 1240,-  

In delen betalen kan per maand of per kwartaal met een aanbetaling van 15% van het totaal bedrag.

(de genoemde bedragen zijn ex BTW welke je kan opgeven bij de belasting)

Examen: Aan het einde van het jaar is er persoonlijk moment inc. een studenten praktijk event, dit is tevens je examen. ( niet verplicht ) 

Certificering: Na afloop ontvangt de student, indien met goed gevolg deelgenomen aan de lessen en het examen het “Mediumschap & Meer” jaartraining 1 certificaat. Na het behalen van het 1e jaar kan de cursist deelnemen aan de vervolgopleiding jaartraining 2 van SoulSumana.

Zegt alles in jou na lezen van deze uitnodiging

“JA ik wil mij aanmelden”

of heb je nog vragen neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend intake gesprek. 

Liefs Roos 

Discover your Colors
2022 personal development

Mediumschap is wat mij betreft zoveel meer dan alleen contact maken met overleden dierbaren. 

Binnen het mediumschap zijn verschillende stromingen en je kan werken met vele methodes. In deze cursus neem ik je mee in de energie van jouw kleuren, de flow van je Chakra’s en de kleurrijke herinneringen van je ziel. We gaan werken met kleuren energie in het mediumschap. Spirit gaat ons meenemen in een prachtige kleurrijke reis naar binnen.

We werken o.a. met je gidsen, de spirituele wereld en moeder aarde energie welke je allemaal kan koppelen aan de chakra’s en wat jouw prachtige inzichten en inspiratie geeft op je spirituele pad. 

In deze cursus leer ik je (verder) onderscheid te maken tussen je eigen energie en die van een ander en/of spirit. We gaan creatief aan de slag en er is ruimte voor het experimentele aspect in mediumschap. Alles wat aan bod komt in deze cursus, komt voort uit de download van mijn gidsen, de trainingen die ik heb gevolgd in Engeland en Nederland en de ervaring die ik heb opgedaan binnen mijn eigen praktijk.

Deze cursus is voor mensen die weten dat Spirit bestaat en al eerder bij mij een cursus hebben gevolgd.

Let’s discover your colors!

Doe je mee?

Stuur dan gauw een mailtje voor verdere informatie. Er is een beperkt aantal plekken in de agenda voor persoonlijke trajecten, vol=vol! Deze cursus vind live plaats in Wierden verdeeld over een periode van 4 maanden.

Liefs Roos

Een klant aan het woord

Wat heb ik weer genoten van een jaar bij Roos. Tijdens de spiritfulness avonden, healing, trainingen en in het persoonlijke mentoring traject Roos daagt je altijd uit en geeft creatieve opdrachten om in contact te komen met jezelf, de natuur, healing, spirit en de Spirituele Wereld. Superleuk om te doen! Met Roos en haar inspirerende Gidsen Team is het een feestje te ontdekken wat voor potentieel jij in je hebt. In een wervelende energie neemt Roos jou mee op reis. Een reis van genieten, balans, bewustzijn, verwondering en uitdagingen.
Ik zeg: ga de uitdaging aan ik wens je heel veel plezier op deze mooie reis.
Frieda