Mediumschap

We all came from The Divine Power. 

We carry a light within us so we can be a beacon of hope, faith and love for spirit and men.

By Roos

De Spirituele wereld

Vanaf mijn kindertijd loopt het contact met de Spirituele wereld en de Natuur als een rode draad door mijn leven. Dit geeft mij een geweldige download aan inspiratie en inzichten die ik met zoveel mogelijk mensen wil delen.

Door het volgen van scholing op het gebied van o.a. Sjamanisme, Mediumschap en Holistische Healing heeft mijn natuurlijk aanwezige verbinding met Spirit, mijn intuïtie én creativiteit, zich verder ontwikkelt.  

Ik werk al 22 jaar met veel passie als schakel tussen twee werelden, die in wezen één zijn. De verbinding tussen de aardse en de spirituele wereld geven mij enorm veel inspiratie, healing, energie, geluk en inzicht en mijn missie is dan ook dit met zoveel mogelijk mensen te delen. 

Ik kies er voor om verschillende kwaliteiten te combineren, en deze in een Spirit Sparkle traject op maat te gieten. Een Spirit Sparkle traject is er voor jou als je spiritueel persoonlijk en/of zakelijk, Geluk en Succes wil ervaren in je leven in plaats van dit te zoeken!

The magic of mediumship & More Intake

Na een GRATIS intakegesprek bied ik je een persoonlijke Traject op maat aan voor de duur van 4 of 6 maanden, waarbij jouw Groei, Geluk, Succes en Spirit Sparkles voorop zullen staan. 

Wat ga je sowieso ervaren:

-je leert om te gaan met jouw unieke Spirit Sparkle Talenten.

-je versterkt de verbinding met jouw Natuurlijke-ZIJN en de Spirituele wereld.

-je omarmt jezelf en jouw unieke gevoelige/intuïtieve talenten zonder ‘ego pruttel’.

Mediumschap is voor mij nauw verweven met persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Wanneer jij het medium in jezelf ontdekt voel je dat je mag stralen! Het omarmen van jouw Mediumschap zorgt voor een positieve transformatie in je leven, het geeft jouw licht energie & ruimte te stralen!

Een Mediumschap Traject op maat geeft je (meer) inzicht en inspiratie over jouw unieke verbinding met Spirit. Vanuit de verbinding met jezelf en jouw innerlijke wijsheid ga je ontdekken en ervaren dat je de kracht van “The Divine Power within” mag laten schijnen en kan gebruiken voor dagelijkse flow.

Hou het simpel, doe wat je blij maakt, omarm de liefde en vier het leven is één van mijn persoonlijke motto’s.  

Naast persoonlijke en zakelijke Believe & Empowerment inspiratie en coaching, houd ik mij met veel passie en plezier bezig met o.a. 
 
-online Mediumschap & Meer-trainingen in de Spirit Sparkle Gym
-podcasting over geluk en meer 

-celebrate YOUR life events 
-trance art en
chakra healing 
-Bloemlezen, Sjamanisme, Drumhealingen en Gidsen inspiratie 

Wil jij meer weten neem dan contact met mij op, voor een GRATIS online Spirit Sparkle Sessie van 30 minuten, waarin ik met je mee voel en afstem op jouw energie en kijk naar de mogelijkheden.  

Een klant aan het woord

Ik volg momenteel verschillende cursussen bij Roos op gebied van Intuïtief zijn en Mediumschap en geniet van wat ik leren mag. In contact komen met mijn gidsen, mij intuïtief beter ontwikkelen. Het voelt als thuiskomen en ik wil meer. Roos geeft je mooie oefeningen tijdens de lessen, en ook voor in het dagelijks leven. Ze deelt haar kennis en neemt je mee aan de hand op een prettige manier. De bloemlezing, de workshops en het Webinar “Believe in Your Business” zijn perfect en leerzaam en goed te volgen. Roos helpt je waar nodig en heeft heel veel kennis.
Pamela