Roos

poëzie

Als een bloem zo is het leven,
het begin is teer en klein.
De een groeit uitbundig,
de ander geurt heel fijn.
Sommige bloemen blijven lang,
andere maar even.
Vraag niet bij welke bloem jij hoort,
dat is het geheim van het leven.

Roos

Over mij

Mijn naam is Roos en ik leef en werk als Creatief & Intuïtief Happiness Medium- en Inspirator.

Ik ben mama van twee prachtige kinderen, gelukkig getrouwd, daarnaast run ik met veel plezier en succes, een live- en online business: SoulSumana Creatief en intuïtief Leven.

Ik kies er bewust voor om in elke dag geluk te ervaren en te doen wat mij blij maakt.

Let’s Celebrate life

Ik neem je graag mee naar een leven vanuit je hart, een leven in flow, bewustzijn, balans en verbinding met Jezelf, Spirit en de Natuur. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om het leven te vieren! Wij zijn zo geneigd het enorm moeilijk te maken, en de gelukjes niet te zien. Vanuit de verbinding met Spirit en mijn HART-missie komt dan ook de SoulSumana Academy tot stand.

Mag ik je eraan herinneren dat jij een GESCHENK bent en dat GELUK onze natuurlijke staat van zijn is!

Een klant aan het woord

Ik had een spirituele sweet tea van mijn schoonzusje gekregen bij Roos. Ik ging er blanco heen en wist niet wat ik moest verwachten. Wauw wat een heerlijk mens en een heerlijke open ontmoeting. Ik kende haar niet en zij mij niet maar ze wist veel over mij te vertellen op een warme, luchtige manier. Roos maakte een prachtig contact met mijn vader die is overleden, hij had een mooie boodschap voor mij. Heb veel mogen leren en meenemen in 2 uurtjes tijd! Ik raad iedereen aan om het zelf te ervaren wat Roos kan betekenen voor iemand! Ik ben Roos heel dankbaar!
Tanja