Roos

poëzie

Als een bloem zo is het leven,
het begin is teer en klein.
De een groeit uitbundig,
de ander geurt heel fijn.
Sommige bloemen blijven lang,
andere maar even.
Vraag niet bij welke bloem jij hoort,
dat is het geheim van het leven.

Over mij

Mijn naam is Roos en ik leef en werk als Creatief & Intuïtief Happiness Medium- en Inspirator. Ik ben mama van twee prachtige kinderen, gelukkig getrouwd, daarnaast run ik met veel plezier en succes, een live- en online business: SoulSumana Creatief en intuïtief Leven.

Ik kies er bewust voor om in elke dag geluk te ervaren en te doen wat mij blij maakt (en geloof mij dit is jaren niet het geval geweest).

Healing en Contact met Spirit en de Natuur is daarin voor mij een belangrijk onderdeel in het afstemmen op de frequentie van Geluk en Succes. Leven vanuit je essentie betekent voor mij dat je de magische kant van het leven mag zien en kan voelen. Het geeft een intens gevoel van verbonden zijn met jezelf, de aarde en het universum en dit zorgt voor een open kanaal vol verbinding, rust, balans, bewustzijn inspiratie en inzichten in het leven.

Als Medium en Inspirator werk ik o.a. als schakel en healer tussen twee werelden, die in wezen één zijn. Vanaf mijn kindertijd loopt het contact met de Spirituele Wereld en de Natuur als een rode steun en inspiratie draad door mijn leven. Ik heb 27 jaar scholing genoten in Nederland en Engeland op het gebied van o.a. Sjamanisme, Spiritueel (trance) Mediumschap, Healing, Shambala, Mediteren, Spirit-Art, Holistisch Coachen en Creatieve (Bloemen) therapie.

Dit heeft mijn natuurlijke gevoeligheid verder versterkt en ontwikkelt.

Het verbinden met en het ontdekken van jouw unieke natuurlijke ZIJN gun ik iedereen en daarom ben ik er voor jou om je daar waar nodig even wakker te schudden en te herinneren aan jouw innerlijke kracht en licht. 

 

Lees meer

Let’s Celebrate life

Ik neem je graag mee naar een leven vanuit je hart, een leven in flow, bewustzijn, balans en verbinding met Jezelf, Spirit en de Natuur. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om het leven te vieren! Wij zijn zo geneigd het enorm moeilijk te maken, en de gelukjes niet te zien. Vanuit de verbinding met Spirit en mijn HART-missie komt dan ook de SoulSumana Academy tot stand.

Mag ik je eraan herinneren dat jij een GESCHENK bent en dat GELUK onze natuurlijke staat van zijn is!

Een klant aan het woord

Ik had een spirituele sweet tea van mijn schoonzusje gekregen bij Roos. Ik ging er blanco heen en wist niet wat ik moest verwachten. Wauw wat een heerlijk mens en een heerlijke open ontmoeting. Ik kende haar niet en zij mij niet maar ze wist veel over mij te vertellen op een warme, luchtige manier. Roos maakte een prachtig contact met mijn vader die is overleden, hij had een mooie boodschap voor mij. Heb veel mogen leren en meenemen in 2 uurtjes tijd! Ik raad iedereen aan om het zelf te ervaren wat Roos kan betekenen voor iemand! Ik ben Roos heel dankbaar!
Tanja