Spirit-Art

Life is like a painting, you must look beyond the first glimp to experience the beauty in what you see.
 By Roos

Soul Painting

Een Soul Painting wordt gemaakt samen met mijn gidsen en is een uniek, betoverend, kleurrijk, schilderij voor de ontvanger. Door een verbinding te maken met jouw ziel en de Spirituele wereld, is elk schilderij uniek en geheel afgestemd op jou. Een gekleurde spiegel van de ziel inclusief begeleidend schrijven. Een Soul Painting is ook erg leuk als cadeau om te geven.

De investering is op maat van het schilderij, je kan een Soul Painting in overleg met Roos bestellen.

Soul Chakra Card

Een Soul Chakra Card is een klein, maar krachtig kaartje vol healing energie en inspiratie, vanuit de Spirituele wereld. Een Soul Chakra Card geeft inzicht in jouw eigen kracht kleuren en je ontvangt bij een Soul Chakra Card een persoonlijke kracht affirmatie en een brief met tips voor een geluk en succes in je leven.

De investering voor een Soul Chakra card is € 27,-

Een klant aan het woord

Allereerst een prachtig schilderij met onwijs mooie kleuren, vormen en samenhang. Maar ondanks dat is elk hoekje ook weer compleet anders. Vervolgens las ik de tekst waar onder andere het buiten zijn in uitgedrukt werd, wat voor mij helemaal het cirkeltje rond maakte! Op de een of andere manier kreeg ik het idee dat ik dit enigszins al voelde, op het moment dat ik het schilderij in ontvangst nam. In de tekst lees ik echt mijzelf terug, waardoor ik alle wijze lessen die geschreven staan, zeker aan ga nemen. Hoe kan ik ook anders, als het al begon toen ik het schilderij ingepakt vast had in m'n handen toen ik buiten liep. Bedankt lieve Roos! Voor het prachtige & persoonlijke schilderij en het healende gevoel wat ik ervaar als ik ernaar kijk.
💙💚 Demi