Voor Wie

SoulSumana is voor jou als je spiritueel persoonlijk en/of zakelijk geluk en succes wil ervaren in je leven! Ik help je graag om sterker in je schoenen te staan en jouw unieke licht te omarmen met het Believe in Yourself traject of door middel van een persoonlijke sessie, cursus of een workshop op gebied van creatief intuïtief leven.

Het Empower your business traject is voor de ondernemer die wil stralen en succes wil ervaren!

Ben je op zoek naar inspiratie, inzichten, bewustzijn, energie en balans in je leven- en bedrijf dan maak ik graag kennis met je en wie weet bloeit er wat moois op…

Inspiratie Sessie

Ben je op zoek naar meer helderheid over hoe je met je gevoeligheid kan omgaan? Wil je meer weten over verschillende vormen van intuïtief zijn en/of mediumschap en wat dit voor jou kan betekenen? Wil je inzicht in je leven en de aanwezige blokkades?Wil je contact met een overleden dierbare of jouw gidsen? 

 

Demo

Ik ben iedere keer weer verrast door de intelligentie van de Spirituele Wereld, het geeft een prachtig gevoel wanneer je weer even contact hebt met een overleden dierbare. Als medium heb ik tijdens een demo de taak de connectie tussen de zaal en spirit tot leven te brengen en geniet ik er intens van wanneer men weer even samen kan zijn in energie.

Lezing

Ik heb een schat aan spirituele en intuïtieve kennis en spirituele wijsheid opgedaan in mijn leven, welke ik met veel passie deel. Een lezing is leuk, leerzaam, ontroerend, verbindend, geeft (nieuwe) inspiratie en inzicht voor een gelukkig en succesvol leven. 

Soul-art

Een gekleurde spiegel van jouw Spirit Sparkle energy. Een kunstwerk welke jouw levenskleuren laat zien en inzicht en healing geeft op je aardse pad. Een spirituele ‘geluksgever’ vol kracht en vanuit jouw energie gemaakt.

 

Een klant aan het woord

Een cursus, sessie of traject bij Roos voelt altijd als thuiskomen, zoveel persoonlijke aandacht en vertrouwen in een ontspannen en open setting. Heerlijk met de nodige lol en dat is belangrijk want mediumschap ontwikkelen is een persoonlijke ontwikkeling waarbij je vooral moet kunnen blijven ontspannen. Twijfel je nog....niet nodig ga de uitdaging met jezelf aan met de begeleiding van Roos en de reis wordt magisch.
Francien